Området

– med links til utallige spændende aktiviteter og oplevelser.

Badestrande,  Spa og Fitness

Byen byder på store flotte badestrande, både foran lejlighedskomplekset, men også med 5 min`s gå afstand øst mod lystbådehavnen, her med strandbarer, restauranter og legeplads for børnene. På  det 4-stjernede hotel H10 lige ved siden af  lejlighedskomplekset finder du sublime Spa og Fitness faciliteter,  som kan benyttes mod betaling.
Links:
www.estepona.com
H10 Estepona Palace

Kultur

Spanien er kendt for sin pragtfulde og fantastisk arkitektur igennem tiderne, Her kan bla. nævnes storslåede byer at besøge, såsom El Hambra, Ronda, Cicerricas, Sevilla, Cadiz, Malaga og mange flere…
Links: www.turismoderonda.es
www.estepona.es/turismo
www.malaga.com

Shopping

Solkysten byder på masser af shopping, både i Estepona, men også i Port Banus og Marbella (15min `s kørsel), men også mere “spansk” i de gamle bydele.
Link: www.parquecomercial-lacanada.com

Estepona By og Markeder

Estepona  ligger syd  for  den noget mere hektiske del af Solkysten og byder på en  mere afslappet og rolig solkystoplevelse.  Med en smukt vedligeholdt ældre bydel i centrum strækker sig livlige handelsgader,  flere som rene gågader,  og strandpromenaden er i særklasse,  med  udsøgt beplantning,  aktiviteter og muligheder for forfriskninger og forplejning.  Estepona Havn summer af stemning og liv,  ikke mindst om aftenen,  hvor restauranter og barer i stor tal byder sig til,  på den stille og ganske fredelige måde.

I Estepona afholdes flere markeder i ugens løb.
Se oversigten her

Golf

Solkysten er kendt for sine mange flotte golf baner og netop i Estepona, er der et væld af muligheder indenfor 10 min`s kørsel, bla. “Finca Cortesin Golf Club”, “Estepona Golf”, “Los Almendros Golf”, “Los Flamingos Golf”, pragtfulde “San Roque Golf” samt vidunderlige “Valdemara Golf”.
Link: www.esteponagolf.com/

Kulinarisk

Om Du er til Spansk eller International Cuisine er der mange gode restaurant-oplevelser i vente i Estepona. Og de er generelt rigtig gode til  også at tænke på menu for børn.

Af Restauranter i Estepona by kan bl.a. anbefales:  

La Casa Del Rey

Taberna Miguel

Casa Dona Jeronima

Restaurant Rossatti ( Estepona havn)

Sport & udflugter

Naturen ved solkysten byder på masser af muligheder for friluftsaktiviteter, alt fra dykning, sejlsport, wind-/kitesurfing, ridning, ATV-motorcykel safari, golf, klatring, vandreture etc.

Bla. Tarifa Strand er udnævnt som en af Europa’s 10 flotteste strande og samtidigt et fantastisk naturreservat med bla. Ridning, ATV kørsel, og mest kendt for at være en af Europa’s bedste Wind & Kitesurfing mekkaer, som byder på et meget tiltalende bohemeliv…
Links: www.aqualand.es
www.caminitodelrey.info/es
www.visitcostadelsol.com
www.todotarifa.com/en/

Klik på billederne for fuld størrelse.